Höstlov

Imorgon är det vecka 44 och Isabelle har sitt allra första höstlov och för första gången sedan gymnasiet så har även jag "höstlov" åh så jättemysigt!
Dessvärre har älsklingen åkt på magsjuka som det verkar så vi får väl se hur mysigt lovet blir men planen är att vi tjejer ska baka, pyssla och bara vara.
Vi ska åka till evolutionsmuseet på onsdag kväll där de kommer ha helt nedsläckt så man måste ha med sig ficklampa, dessutom får de barn som är utklädda en liten present. Under lovet kan man räkna grodor på botaniska men minns ej vilken dag så det måste kollas upp.
Jag ska även klämma in ett besök hos en kär barndomskamrat och sniffa lite bebis =)
 
Jag skrev i ett inlägg att Josefin inte pratar så mycket, vi kan väl säga att det helt klart har lossnat nu och orden kommer i en rasande fart. Idag fick jag höra "Gå ned mamma!" när jag satt i soffan hemma hos mina föräldrar, eeh ursäkta mig men mamma är ingen hund.
 
Helgen 13-14okt. såg vi en fantastisk regnbåge på lördagen och vi avvek från färdplanen och begav oss ut på en regnbågsjakt som var helt klart värd besväret. Jag har aldrig sett en vackrare regnbåge och den slog tillochmed regnbågen som gick ned vid äppelträdet i trädgården där jag växte upp.
Ser ni färgerna!
 
En liten stund var det dessutom dubbla bågar.
 
Den var så maffig att jag inte fick med hela på bild fastän jag gick en bra bit ut på stubbåkern. En stilla undran, hur vet man vart regnbågen slutar när vi här såg båda ändarna ute på åkern, jag menar åt vilket håll ska man springa med spaden för att gräva upp guldkrukan?
 
Dagen efter var vi till Bögsgård (ja det heter så) i Stockholm för kennelträff.
Isabelle och Josefin hittade en som hoppades på några goda strån.
 
Jag och Masai promenixar jämsides med kennelmamma Karin.
 
Efter koppelpromenaden så släpper vi hundarna så de får leka fritt men inte alla hanar får vara lösa samtidigt, ni vet testosteron ;-)
 
Vår lilla buse!
 
 
 

Upcoming birthday!

Ifall att ni helt glömt bort att jag har en stor födelsedag det första kvartalet nästa år så förvarnar jag er redan nu och ger er min önskelista. Ja jag inser att vissa saker kanske är lite väl lyxiga men jag behöver inte en present från var och en av er så ni kan ju gå ihop och dela present.
Sedan många år önskar jag mig en porsche 911 coupe (vill inte paja frisyren i en cab) och röd ska den vara! Den behöver inte vara utav senaste modell.
 
 
För den/de som tycker att porschen är too much men ändå vill ge en bil kan jag tänka mig skönheten ovan en BMW2002 i rallystil. Då tänker ni att jamen din man kommer ju iallafall skaffa sig en ny 02:a så varför ska du ha en? Enkelt vi slipper slåss om vem som ska köra och dessutom är vi inte överens om hur den ska se ut.
 
 
Vill man hellre ge en upplevelse för livet så åker jag hemskt gärna och träffar dessa underbara varelser och dem hittar man på seychellerna, jag kan tänka mig att spendera några veckor där med allinclusive förstås.
 
Tycker man nu att jag har lite väl höga ambitioner om mina födelsedagspresenter så kan jag även tänka mig följande.
Sedan länge har jag velat haft en sådan här skönhet från Roberts Radio gärna i pastellig färg jag har själv svårt att önska mig en specifik färg så här får presentköparen tänka till själv om denne inte köper flera förstås så att jag kan byta efter humör.
 
 
En kitchen aid önskar jag mig också och även den i pastellfärg, till den finns ju dessutom en hel del bra tillbehör som t.ex. köttkvarn mm.
Kram på er!
 
 

Ensam Hemma

Vad märkligt det känns att vara alldeles ensam hemma, jag kan inte komma ihåg när det hände senast men det var väldigt längesedan det är jag helt säker på.
Idag är det näst sista inskolningsdagen på dagis för små tjejerna så därför får de idag klara sig en stund utan lilla mamman.
 
Hum så vad hittar man på då?
Det första var att gå en promenad i skogen med Masai så att han fick springa av sig ordentligt.
Nu ska det vikas och hängas tvätt samt laddas en ny maskin, pust vilket berg det blir på en veckas tvättuppehåll men tack och lov för att det finns tvättmaskin. Sen finns det väl en och en annan flyttlåda att ta tag i också.
 
Vid två ska tjejerna hämtas och sen glider vi in till stan för lite storhandling det blir säkert jätteroligt med trötta barn, efter det ska vi möta upp Mattias på hans jobb för att fara vidare mot Hallstavik och hämta de sista sakerna.
Jag ska nog plocka med mig lite äpplen hem också så jag kan göra äppelchuttney.  Ofattbart gott till t.ex. biffar och köttfärslimpa ett recept jag fått av en gammal arbetskollega.
 
Kram på er!
 
 

Nyinflyttade

fffffffgyjtfrNu har vi äntligen flyttat in i nya huset och det är härligt!
 
Det är så skönt att vi inte längre behöver gå på varandra och tjejerna har hela övervåningen för sig själva att leka hur mycket de vill på fast jag ser att det trots allt letar sig ned leksaker men inte i samma mängd än så länge.
Det trista med inflytten är att Majsan försvunnit då hon blev bortskrämd av en annan katt, vi ropar efter henne varje gång vi går ut men får inget svar och hon brukar svara. Jag har gjort lappar som jag ska sätta upp och hoppas att om någon hittar henne att den/de tittar i hennes öra där hon är tatuerad så att de kan ta reda på vart hon hör hemma.
 
Ikväll åkte jag till hundklubben fantastiskt skönt med knappa 5 minuters bilfärd dit synd att det inte finns en bra promenadväg dit annars hade vi kunnat promenerat. Lite tråkigt med dålig uppslutning på klubben ikväll men som sagt all träning är nyttig träning även om det bara var vi och kvällens ledare där.
 
gggghhe wqwwwqedrrwrwr3t3t

RSS 2.0