Mycket på gång som vanligt ;-)

Vill börja med att säga förlåt till Lotta råkade ta bort din kommentar =( jag och nya datorn är inte alltid överens om vad som ska göras. Absolut måste vi ses det var ju hundra år sedan sist.

Javist har Elgiganten funnits länge i Uppsala men de har som sagt renoverat och haft sig så därför hade de en nyöppning där de bjöd på kaffe, godis och en del niceprice.

I veckan som gått har vi varit iväg och storhandlat hela familjen och vi var inte ens utmattade efteråt! Vanligtvis vill jag handla ensam och jag har tyckt att det är lättare att handla med båda barnen än att ha Mattias med och behöva se hans plågade min men ingen sådan min denna gången. Mysig matshopping var det och som vi rundade av på MC Donalds.
Inte lika mysigt var det dagen efter då min mage packade ihop på väg till jobbet så jag fick vända i dörren på jobbet i stort sett och åka hemmåt. Det kändes lagom trist för det är inte direkt gratis att åka 12 mil för en dag som försvinner i karens.

Har tvättat tjejernas overaller och vintervantar i impregneringsmedlet som jag oplanerat stoppade ned i shoppingvagnen nere på Gekås för det var ju så billigt, you know ;-). Det stod att man skulle spraya/droppa lite vatten för att se om plagget behövde impregneras och både overallerna sög åt sig som Sahara. Efteråt provade jag igen och då låg dropparna kvar så nu är vi rustade för vintern.

Idag har jag och tjejerna varit hem till min pappa så de har fått rida, Isabelle i sina nya ridbyxor som jag köpte på ja just det Gekås igen. De är så duktiga båda tjejerna fast Isabelle ville inte rida så mycket idag så hon gick bredvid ett slag. Tindra mumsade frostnypna blåa vindruvor efter ridturen och jag norpade med mig några klasar hem för de var riktigt goda nu. *Mums* vi måste köpa egna och plantera i vår.

Oj vad jag babblar nu får jag sluta så att jag kan krama min gubbe!

Ny dator!

Ja då sitter man här med en ny och fin laptop i knät och knackar sig fram. Det käns himla ovant då jag bara har använt laptop några få gånger när jag gick i gymnasiet.

Elgiganten hade ett jättebra erbjudande nu under nyöppningen i Uppsala och som vanligt så ser jag ut som en sådan där godtrogen kund som köper allt säljaren föreslår och jag måste medge att jag tyvärr brukar vara en bra kund i säljarens synvinkel =/ Idag blev det dock "bara" datorn, virusskydd och Photoshop Elements 7 tillsammans med deras videoredigering. Ett nice price på en snygg väska att förvara vår nya guldklimp i skulle jag kunna få vid ett senare tillfälle då jag inte riktigt ville köpa en idag. Det lutar starkt år en av märket Golla men det får bero på priset.

Imorse så vitsåpade vi första svängen på hallgolvet uppe men det blev inte så ljust som vi trodde så en starkare såpblandning är inplanerad för morgondagen då den här dagen till större delen runnit bort inne i Uppsala.

Nej nu ska det kramas barn innan de ska krypa ned i sina sängar och sussa för natten


Paj dator...

Ett snabt litet inlägg får det bli då jag sitter på min rast, tycker det käns lite avigt att blogga från jobbet men vår kära dator har pajat där hemma =(

Vad har hänt sedan senast då? Jo en helt fantastiskt galen helg med shopping nere i Ullared på sveriges alldeles eget mekka nämligen Gekås. Handlade för alldeles för mycket pengar men ångrar inte ett enda köp utan snarare saker som jag inte köpte. Om jag kommer åka igen är inget att diskutera för jag blev frälst.

I helgen som var for jag och Mattias ned till de mörka smålandsskogarna där det blev en helg med Hotellyx, god mat och en del Lera då årets Ränneslätt gick av stapeln. Av tre karlar som var med i vårat sällskap var det bara Mattias som inte var tvungen att bryta. Jeffen gjorde en Djungelgeorge då han stämde träff med en tall och hans bror plattade till ett rör så då var det färdigkört för honom med. Lite trist så nu håller vi tummarna för nästa år.

Kramen på er.

Jag har blivit frälst!

Ja nu har jag landat efter helgens äventyr nere i Ullared och jag är helt klart en av dem som blivit frälst så ett återbesök är att planera in.

Det blev en herrans massa kläder och lite annat smått och gott. Mina bästa fynd var en saccosäck, NHL-påslakan och en docka. Saccosäcken hade rosa bottenfärg med barbapapafigurer på en likadan fast med vit bottenfärg såldes för lite mer än 600kr på Tradera för någon månad sedan mitt pris var 299kr för en helt ny! Jag snubblade över ett påslakanset med NHL som jag lovat att köpa till tjejernas kusin det kostar 349 hos Ellos men endast 179 påGekås.

Härligt väder

Vilken vacker höstdag det är idag det är en sådan här dag som man bara vill vara hemma i trädgården och få pyssla i lugn och ro.

Nej nu ska jag sätta mig med Gekåslistan och gå igenom den.

Hoppla!

Imorgon bär det av till pappa och Kerstin och Isabelle ska få inviga sin ridhjälm! Hon är så söt i den. Vi har dessutom fått en byrå som kommer från Kerstins mamma jag har ingen aning om hur den ser ut men den är tagen för här hemma råder det stor brist på klädförvaring. Isabelles byrå har blivit för liten nu när baby kläderna är undanplockade och mina ligger i en TV-bänk med lakan och Mattias garderob är några trådbackar ståendes på golvet utan ställning.

Idag har vi varit till Bergby och hejat då det var endurotävling, det gick jättebra för älsklingen fyra varv hann han med. Nej nu ska jag kika på filmen med Goldie.

Nattinatt


Burr...

Nu börjar det bli kallt inne så mina älskade fårskinnstofflor har fått kika fram och de kommer användas dagligen fram till april.

Nu är det bara åtta dagar kvar tills jag och Annika far mot Ullared för ett besök hos Gekås det som kändes så långt borta käns nu väldigt nära. Spännande!

Min älskling har precis lämnat huset för en joggingrunda duktigt av honom som om det inte vore nog har han radikalt dragit ned på cocacola drickandet! 

Ni får ha en fortsatt trevlig torsdagskväll själv ska jag plocka undan lite här hemma för snart så är det fredagsmys som de sjunger i någon radioreklam. 

RSS 2.0