Vimsigt är mitt signum.

Jag måste berätta vad jag gjorde för knas igår.  Var in på Hasses hyr&maskin dialogen som följde:

- Jag Hej! Har ni en såndär maskin som man har när man sprutisolerar.
- Killen Nej det har vi inte.
- Okej ja då får jag leta vidare
- Är det här i närheten?
- Nej det vet jag inte.
- Okej, ja för annars kanske cramo i Norrtälje har en.
- Ja men då får jag prova där.
- Du hittar nog dem på nätet.
- Ja det gör jag nog. Hejdå!

Men hallå! Vet jag inte ens vart jag bor *suck* undra vad han tänkte fast jag var ruggigt trött igår höll på att somna ståendes på jobbet och funderade starkt på om jag skulle ha åkt till syrran i björklinge och sovit hos dem.

Idag har jag promenerat upp till Dagis och lämnat äldsta jäntan och nu ska jag ut i trädgården för att ta bort grankvistarna från rosorna.

En sträckt högerarm.

Det är resultatet eter min första tur på crossen som jag tog igår ute i knutby. Åkte lite skogsväg utan problem och ville ha det lite svårare och tog en liten raka av enduro spåret och gjorde en klassiker . Blev lite skraj och tittade på stenarna istället för dit jag skulle inte bra om man klamrar sig fast så att man gasar samtidigt. Ha ha Tur att man har lite kvar sen ridtiden och insåg att det här går inte vägen och den granen vill inte jag åka igenom så jag släppte hojen satte mig snyggt på rumpan i skrädsdarställning(!) och hojen fortsatte genom granen.
Jaja nästa gång tog jag det lite lugnare och då gick det bra förutom de hundra skogsmyror som kröp på mitt högerben, förstår inte varför jag alltid råkar ut för myror.

Efter Knutby åkte vi till mormor och firade hennes födelsedag hon hade gjort en supergod prinsesstårta med jordgubbsmarmelad istället för sylt och sen åt jag nog nästan alla ingefärskakor hon dukat fram, de är ju bara såå goda.

Här är den!

Min nya hobby, vi får se hur det här kommer sluta...

image8

Ha begär...

Dessa supersöta Puma skor ska jag köpa till Lillasyster

Zooma
Bilden är lånad från www.ellos.se

Storasyster har ett par i storlek 16 men i en annan färgsättning närmare bestäm rosa och blå istället som här vit och rosa.

Imorgon eller på fredag ska ni få se vad jag ska roa mig med framöver. Nu blev ni lite nyfikna va ;-)

Hittade en gullig låt.

Jag har blivit helt kär i texten till den här låten.


Vist är den söt =)

Gigantisk sandlåda

Igår var vi till torkelsbo grusgrop där maken åkte hoj och äldsta dottern var fullt upptagen med all sand vilken tur att jag i sista sekund bestämde mig för att ta med hink och spade. Det var supermysigt väder blå himmel med lite moln som skuggade emmelanåt. Vi hämtade upp syrrans sambo som också var med och åkte fast han åkte mer på envishet då han upptäckte på plats att det var punka på framdäcket och en koppling som lossnade titt som tätt. Kul hade de iallafall både stora och små.

image5
Storasyster hade inte tid att se in i kameran med all denna sand överallt!

image6
Nej det är inte dacar rallyt det är svenska torkelsbo. Älsklingen kämpar på med baksmällan.


På hemvägen svängde vi förbi stallet där syrrans häst står som hon tog från pappa och Ullvina har verkligen gått ned i vikt, nu börjar hon likna Puck hennes pappa och inte en pansarvagn fast hon har mer att gå ned. Duktiga T som håller henne på sträng diet.

image7
Ullvina ville inte stå öppen mot kameran så ni får hålla till godo. 

Godmorgon!

Japp halv tre kom mannen hem, iskall men nykter. Äldsta jäntan kom runt kvart över fem väckte lillasyster och vägrade att ligga och mysa så det var bara att stiga upp med henne. La oss på soffan en stund, digital tv:n fungerar fortfarande inte *suck* så nu ser vi på Hitta Nemo som jag tycker är riktigt rolig .

Klockan nio ska vi åka till Björklinge så vid åtta får jag nog skaka liv i han som ska åka.

Yes nu är jag med!

Har hittat en guldsida (Tack för att familjeliv.se finns) som heter designadinblogg.se som är till stor nytta även om jag listat ut en del själv. Är ju värsta datasnillet idag fast nu ska jag gå och lägga mig gubben ska åka hoj utanför Björklinge imorgon och jag gissar att det blir jag som får köra med tanke på att han inte är hemma än.

Godnatt på er alla!

Bloggträsket fick tag om mig.

Så nu sitter jag här med en alldeles ny och fräsch blogg som jag inte har en aning om hur jag får att se lite snygg ut, hmm får undersöka det lite senare.

Sitter just nu och bara njuter, kidsen sover och gubben är och bubblar med sina crosspolare då de tyckte de var i behov av det efter deras "lilla" skogstur idag. Några öl fick han med sig också risken är nog att han somnar sittandes i badet med en öl i ena handen och en cigg i den andra Haha!

Igår fick jag skaka loss rumpan lite eller nja skaka loss var väl kanske lite att ta i men bugga fick jag iallafall så himla roligt! Var ca 10 år sedan sist under gympalektionerna i högstadiet det var älsklingens jobb som ordnat en träff i Gimoladan där vi fick god mat och buggkurs.

Nej nu ska jag försöka fundera ut hur man får in en press och lite annat.


RSS 2.0