Här varé dött!

Ojoj. Jag brukar oftast inte kommentera mina längre blogg uppehåll för det är ju trots allt min blogg och i den skriver jag när jag vill. Jag tycker det käns lite fjantigt att be om ursäkt för lite blogguppehåll för ibland har man faktiskt varken ork, tid eller lust att blogga så nej jag ber nog inte om ursäkt idag heller ;-)

Nu har halva semestern gått och jag hoppas verkligen att vädret blir lite roligare snart då vi ska försöka hinna med både Furuvik och kolmården innan semestern är slut.
Jag har fått ett pysselinfall nu under semestern och har hundra projekt i huvudet som jag vill göra. Vad har jag då gjort under semestern hitills som jag hade tänkt göra? Jo INGENTING(!) eller förresten badrumstaket har blivit målat men that´s it. Det blev kanonfint med vitt istället för antikvitt och det slutade med att jag fick måla om fodren runt fönstrena också för när taket blivit målat så såg det jätte skabbigt ut med antikvita foder. Mattias har satt upp listerna också i badrummet som nu käns som ett helt nytt badrum.

Idag har vi fönstershoppat på både Gränby och Fullerö samt Da Silva fast där handlades mer än vad det fönstershoppades. På barnklädes butikerna inne på Gränby har de fortfarande superrea plus att höstnyheterna börjat trilla in. På DaSilva blev det en hjälm till tjejerna och nya kläder till Mattias samt lite annat smått och gott.
Fullerö då? Ja vad ska man säga mer än att jag älskar Fullerö de har så mycket fint och det blev många prylar som jag hade velat ta med mig hem så det kommer nog bli ett besök dit snart igen fast utan barn så att man kan gå lite i lugn och ro.
Ni som aldrig varit på Fullerö måste genast bege er iväg dit med den stora plånboken! ;-)

Jag har fått massor av finnar och funderar på om det är huden som fått en chock av att ha semester från den torra luften på jobbet? Någon mer som märkt detsamma?

Nehej vet ni vad nu ska jag nog ta tag i projektet skrapa badrumsdörren. Kanske....

Semester!

Äntligen är det semester! Idag är det första dagen på min semester och den ska spenderas med sådant som jag inte vill göra resten av semestern nämligen städa.

Igår började Mattias att göra om i vårat sovrum så nu har vi en ny vägg uppreglad vid snedtaket och bakom den ska vi få en garderob! Det ska bli så skönt att få en ordentlig garderob och bli av med alla kläder som dräller i diverse tillfälliga förvaringslösningar.

Nej nu ska grisarna få gå ut och fortsätta sitt jobb att klippa gräsmattan.


Apoteket

Idag har jag varit till apoteket och köpt lera till Mattias han har lyckats tuggat sönder en tand inatt och tandläkaren hade inte tid förens på måndag så de tippsade om den här leran man tillfälligt kan ha på tanden. Världens minsta tub och inte särskilt billig heller med tanke på hur lite det är i men 55kr får väl vara rätt okej ändå.
Det som irriterat mig mest idag är alla dess sommargäster *morrar*

Idag ska jag iallafall inviga mina lagade skor =)

Man får inte lura skomakaren

Ja så sa min skomakare idag då jag var och hämtade mina skor som jag lämnade in igår för lagning. En av remmarna vid hälen lossnade för längesedan och så har skorna bara fått legat i skrubben och skräpat. Igår tog jag mig i kragen och lämnade in dem och tänkte nu får det kosta vad det vill men nu vill jag kunna ha mina favvo skor igen.

Vet ni vad det blev för hiskelig summa att betala? Jo 30kr! Det är skamligt att jag inte lämnat in dem tidigare, så jag tog mina skor och studsade lycklig ut till bilen där jag upptäckte att skomakaren gjort bort sig =/

Då remmen lossnade så satte jag dit spännet och den andra remmen till spännet lite provisoriskt på skon för att de inte skulle försvinna. Detta glömde jag informera om när jag lämnade in dem men tänkte att han lär ju ha lagat ett antal skor och lär ju uppmärksamma detta själv så det är bara nojigt av mig att ringa och berätta det. Jag skulle ha ringt....

Nåja fick gå in igen och visa att det blivit galet och ni må tro att hans fru skrattade gott åt honom =) det var iallafall snabt ordnat sprätta lite här och sy lite där men det var tur att jag stannade kvar så det blev rätt. Så jag fick mina dyra skor som inhandlades i Prag lagade samt lura skomakeren för endast 30kr så det måste verkligen vara väl använda pengar =)

Jag såg att han böt dragkedjor också, perfekt då ska jag lämna in Mattias vinterjacka som Lexie tuggade sönder kedjan på när han hade lite godis som låg i fickan.

Nej nu ska det stekas kånker. Kram på er

RSS 2.0