Äntligen härliga lördag!

Det enda molnet på min himel är just nu att det faktiskt inte syns till någon sol.

Jag måste börja med att berätta att vi antikatt-människor har skaffat en katt då situationen med att bo i hus och möss som bokstavligen dansar på borden blev ohållbar. Det går riktigt bra och hon (katten) är himla mysig och så himla snäll Isabelle kommer bärandes på henne stup i kvarten och hon bara åker med utan att protestera. Katten heter föresten Majsan

Lillasyster var till London för ett par veckor sedan och då handlade hon presenter till tjejerna och den här handlade hon på beställning efter att jag varit ut på Disneystores hemsida.


En söt sovandes Stampe som numer hänger på Tindras dörr.


Vi har hunnit med en vända till Uppsala idag där vi inhandlade ett par nya vinterskor till Isabelle med tre(!) års garanti så då ska de utan risk hålla för Tindra med tycker man.  Ett par Ecco snowrider med grönt foder blev det. Oj nu kikar solen fram så man kanske ska passa på och gå ut en sväng.

  

Ladugårdsbesök

Idag har jag och tjejerna varit och hälsat på deras morfar och plastmormor. Sch..... Säg inget till Kerstin att jag kallar henne så i smyg.

När vi kom fick jag syn på pappa och A ute med skördetröskan så då stannade jag till en stund och pratade med dem sen for vi vidare och letade efter Kerstin som tog oss med in i ladugården. Isabelle tyckte det var lite mörkt och läskigt men sen var hon nyvaken och då är man nog inte så pigg på att upptäcka nya ställen. Tindra däremot kastade sig fram mot ungdjuren så Kerstin fick hålla ett stadigt tag om henne.

Sen blev vi bjudna in till V för att fika lite *mums* med knäckebröd, stekta ägg och vad jag har för mig inlagd squash, tjejerna blev överösta med pålägg, smarriga äpplen och hemgjord saft. Isabelle han både med att lägga pussel, rita och lägga lite pärlor. Tindra lekte i en sandhög och var jätteduktig på att gräva och fylla sandformar.

Hemma har jag putsat Isabelles fönster så nu ser man ut igen, bara att tvätta gardinlängderna och nya blommor som saknas så är det fint i stora fönstret igen. 

Blommor.

Idag for jag och tjejerna till stan där vi först gick in på IKEA det enda vi köpte där var en varsin korv fast egentligen var det förvaring till leksaker jag var ute efter men då de inte har fullt sortiment och jag är kräsen fick vi klara oss utan. Vi letade vidare på Plantagen med resultat att vi kom hem med en massa perenner, en murgröna för 10kr(!) som ska vara härdig till zon8 och en caprifol för samma pris sen hade de rea på rabattperenner om man köpte fem stycken fick man dem för halvapriset av vad de kostade. Tursamma jag fick en kassörska som råkade slå in en av de allra billigaste och sen gångrade hon den summan med fem inte mig emot ;-)

Sen var vi in på Draget och Bauhaus också för att sedan fara vidare mot Björklinge och syster med sambo, jag har ju varit så nyfiken på hur det ser ut hemma hos dem nu när deras hem börjar ta form igen efter den totala utblåsningen de gjort. Gud vad fint det kommer bli när allt är klart....

Sen har Mattias äntligen ordnat det lilla fönstret vid köksbänken så nu går det att stänga ordentligt och mössens drive in till vår köksbänk är nu stängd. Bara för mig att måla så fort spacklet torkat och är slipat. 
Stackars älsklingen drog på sig ryggskott idag också men med en värktablett klarade han iallafall att åka en sväng i skogen men jag misstänker att det kommer straffa sig imorgon.

Nej nu ska jag studsa in i duschen efter kvällens löprunda och sen ska jag ta ett glas vin.

RSS 2.0