Planerar, fönstershoppar och drömmer.

Vi går mot ljusare tider och det innebär även att semestern närmar sig och vad passar då bättre än att surfa runt och drömma lite om den.

Årets eller ja än är det ju nästa års semester ska bli så rolig att uppleva!

Panduro Hobby

Just nu har Panduro Hobby rea och jag älskar deras reor!
Jag brukar passa på att fylla pysselförrådet med blandat smått och gott till tjejerna, i deras kreativa värld kan man ju skapa det mesta med udda band, blommor, knappar mm. utan att det nödvändigtvis måste matcha eller vara bestämt i förväg hur något ska se ut.
 
Ikväll har min svåger och svägerska varit här och då bröt vi av julmaten med att beställa pizza, mums!
 
 
 
 

Underbara julledighet

Då har julafton passerat och vi njuter för fulla muggar av den långa julledigheten som avbryts med lite jobb den andra för att man inte helt ska bli förslappad av gräddiga gratänger och godsaker som står en upp över öronen.
 
Årets julafton var den bästa på väldigt länge eftersom det kändes som vi alla var avslappnade och hade tid att njuta istället för att fokusera på alla måsten kring mat, godsaker, TV-tittande etc. Ja jag missade Kalle Anka men so what! som Isabelle sa "Jag såg ju det förra året" ett förståndigt barn som inser att livet inte kan kretsa kring TV:n.
 
Under hösten har vi som familj blivit mer aktiva och tar oss ut på diverse utflykter tillsammans och nedan ser ni en av våra nyfunna smultronställen. Denna plats ligger längs Upplandsleden och södra Vällen och med jättefin grillplats och som grädde på moset ser det ut att vara badvänligt också men det får vi undersöka i sommar.
Masai blickar ut över sjön och funderar på vad som rör sig därute.
 
I Julklapp fick tjejerna bland annat fingertatueringar, inte så hållbara men väldigt roliga ändå.
 
 
 

RSS 2.0