Vinn en tatuering

Ja det försöker jag göra för nu vet jag äntligen vad jag villl ha och framförallt vart jag vill ha den. Vill ni också ha chans att vinna så kikar ni in här och fyller i era uppgifter.

Naturupplevelser

Naturupplevelser är ju i de allra flesta fall härliga men idag har jag haft en fantastisk sådan för spana in den här vackra skalbaggen.Efter att ha googlat är jag rellativt säker på min teori om att det är en ekoxehona. Jag hittade henne krypandes på komposthögen när jag undsatte en padda då jag tagit bort dens "hus" som ska till tippen.

En annan upplevelse den senaste tiden när tjejerna kom med en hel cykelkorg full av vinbärssnäckor med förklaringen att de inte ville att de stackars sniglarna skulle bli blöta i regnet så de ville ta in dem vilket jag raskt avstyrde och de fick hälla ut dem på gräsmattan.

Karinottilia utlottning!

Ja jag blev så glad när karinottilia har en tävling där första pris är ett valfritt Amy Butlertyg och mönster till en superfin väska. Tygerna är jättefina så tycker ni om att sy ska ni verkligen besöka hennes sida och spana in tygerna dessutom rear hon just nu ut sin kollektion med barnkläder då hon endast ska börja sy efter beställning.

Jag lyckades tyvärr inte med att låna bilden till tävlingen men desto mer spännande för er att kika in hennes sida här men skynda er! Tävlingen avslutas imorgon tisdag klockan 20:00.


Sporadiskt

Ja det är väl vad man kan säga om mitt bloggande vilket är rätt tråkigt eftersom det är här jag skriver upp sånna oväsentligheter som om bara ett år senare kan kännas väldigt värmande att läsa.
Min blogg är i jämförelse med andras rätt så opersonlig på djupet eftersom jag aldrig eller fruktansvärt sällan skriver om hur jag mår och vad jag tänker när jag mår dåligt utan min blogg är väldigt rosa, fluffig och lycklig så kommer den att förbli men jag vill att ni ska veta att det är inte hela sanningen ni läser utan även jag har tillfällen då allting bara käns skit.

Jag såg att jag inte nämt hur vi spenderade valborg då vi hade en syskonträff vilket var jättekul och för tjejernas del innebar det att de var på kusinträff. Vi är fyra systrar och tillsammans har vi åtta barn så det var minst sagt fullt hus men mycket trevligt med god mat.
Det blev ingen brasa på kvällen för tjejerna var helt slut och vädret var verkligen inget vidare det heller.

Idag är det morsdag så då ordnade Mattias frukost på sängen med nybakat bröd vilken lyx det är, tjejernas engagemang var något svalare men han hade lyckats få Isabelle att gå ut och plocka en blomma iallafall och ja det var ingen maskros utan midsommarblomster. Man får vara glad för det lilla =)

Kram på er alla rara mammor!

Hawaiikalsonger tufft och läckert

Får det lov att vara ett par läckra Hawaiikallingar eller vad säger ni?Eller passar det bättre med det här raffiga setet? Mattias skulle väl vrida sig av skratt om jag tog på mig ngt liknande.


Hittade dessa fantastiska kreationer i julklappsbilagor som jag fått av mormor som hon sparat på sedan urminnes tider ;-) alltid lika roligt att kika igenom hennes mönstersamlingar för man vet aldrig vad man råkar på.
Var ute efter något att sy till tjejerna vilket jag också hittade vad sägs om denna härliga jätte elefant.

Hittade även den här söta taxen som enligt texten är tänkt till pappan i julklapp att lägga i fönstret för att motverka drag i sådana fall behöver jag en hel kennel av dragtaxar. Fast min pappa är ju förtjust i smörtaxar så varför inte en dragtax också? Åh nu vet jag den skulle bli perfekt som vetevärmare!

Idag väntar jag förövrigt på solen som lyser med sin frånvaro.
 


Trött måndag

Ja idag är jag helt färdig känner mig som en zombie och egentligen skulle jag tagit med tjejerna och åkt till Norrtelje för att handla men jag orkar inte så det får bli imorgon när de stora är på dagis. Istället så tog jag mig i kragen och bjuder er på ett bildsvep av en del av det som följde med oss hem från Ullared och ja jag vill redan åka ned igen ;-)


De 10 första bilderna är vad som fyndades till Josefin. Bjuder på lite prisinfo också =) babygym 229, vällingdoserare 14.95, Mam ultivent flaska 48.95, esska nappar 31.95, mam nappar 39.95, sovpåse 34.95, apfilten 79.95, mitt första år 89.95.
Tindras kläder strumpbyxor 19.95, kepsar 29.95st, bälte 29.95, pyjamaser 59.95st,

Blingbling till mamman 29.95st för det rosa och vita det med strass 44.95, ridhjälm 299, SB12 99, fönsterstickers 6.95, påslakanset från Gripsholm till Josefin 79.95, cykelhjälm 69.95, lamporna gick under hundringen styck och fanns förutom i vitt och svart även i chockrosa men det blev en varsin vit till tjejernas rum.
 
Det har ju också hunnit vara påsk sedan jag bloggade senast och Hallstas finaste ägg gick att se hemma hos oss

Jag kommer helt klart beställa hem mer äggfärg från panduro till nästa påsk för de blev verkligen superfina!


Alla vill vara med och testa det nya lokala gymmet ;-)

RSS 2.0