Äntligen Fredag!

Har nu jobbat i en vecka och det käns riktigt bra fast det finns ju lite känslor över att man inte kommer kunna vara lika mycket med barnen och hur i jössenamn ska vi kunna hålla rent här hemma? Jag är ju långt ifrån ordningsam och är verkligen duktig på att göra annat istället för att göra det som borde göras.  

Jag har även köpt ett par joggingskor i söndags som var ett riktigt kap, ett par adidas som nu reades för 500kr ordinarie pris var 1000kr! De var luftiga, lätta och väldigt sköna sen har jag lagt upp ett träningsprogram på iFORMs hemsida skönt att ha ett fast schema för hur man saa göra för att nå sitt mål.Ingen bebis längre *snyft*

Nu är våran lilla tjej ingen bebis längre och det käns lite vemodigt men istället har vi en sprudlande ettåring som har massor att lära sig och det går fort...

Dagen till ära har jag bakat två tårtor och Mattias kommentar var "vad är det för fel på vanlig tårta med mosad banan och jordgubbar?" Haha så illa menat var det inte men jag lovade att göra en "vanlig" nästa gång men det var roligt att prova att göra dem och så här såg det ut under Tindras stora dag.


Tindra får hjälp att öppna paketet från oss som innehöll en kassa-aparat


Isabelle fick askungen som kylskåpsmagneter


Mer presentöppning fast nu iklädd fina klänningen som min mormor sytt.


Äntligen dags för födelsedags tårtorna att göra entré! Den här är täckt med mmf (marsmallowsfondant) och fylld med rårörda jordgubbar och vaniljkräm. Dekorerad med chokladlöv, rosor i mmf, silverkulor och ros med blad från trädgården.


Den här tårtan är fylld med hjortronsylt och citronfromage. Täckt med vit chokladkräm och dekorerad med ringlad mörk choklad samt silverkulor. En mörk chokladkräm hade gjort tårtan ännu godare.

Tack för alla fina presenter!

En superhärlig dag har det varit och även lite spännande då kära maken nu inte längre behöver oroa sig för att repa nya hojen då det nu är gjort och han själv fick också några "repor" på ryggen samt en armbåge som det blev lite blodvite på.

Ta dig i akt!   

Jobbat idag och nu gräsänka.

Ja idag har jag jobbat nere på bolaget och det är så skönt att få känna sig nyttig på ett annat sätt än vad man gör hemma. Det var lugnt med kunder och det fanns inte så mycket varor att packa upp så man gick mest och plockade bort tomma katonger och frontade.
När jag kom hem var A här och passade barnen då Mattias skulle ut med hennes sambo+vänner, det var ynka 30 minuter som diffade mellan det jag slutade och Mattias var tvungen at åka för att hinna med båten til Eckerö får hoppas att det inte var alltför slitit för A ;-)  Jag får se om älsklingen kommer hem ikväll då det regnar häftigt här just nu och jag själv skulle helt klart inte vilja gå hem i sådant här väder om det fanns andra alternativ.

Isabelle och jag har hittat en...

Oj ett litet avbrott en dränkt man kom in genom dörren och lämnade av det han köpt på båten och ville ha torra kläder men nu är han borta igen för att fortsätta kvällen med lite mer öl och bubbelbad (jo jag är bara lite avis) är ngt mer tveksam till att han kommer kunna köra hoj imorgon som planerat.

Hursomhelst Isabelle och jag hittade en groda idag som bor under vår stentrappa som leder ned till trädgården så nu får man väl se sig lite extra för när man går där så man inte kliver på den lilla krabaten.

RSS 2.0