Förkläden

Mins inte om jag nämde i förra inlägget att jag vill sy ett förkläde till mig själv men här kommer ett inlägg om bara förkläden.
Jag vill ha ett förkläde som är tjejigt, passar in i köket och sen får det gärna påminna lite om en svunnen tid och efter lite googlade hittade jag en sida som har en uppsjö av mönster till allt möjligt klickar ni på bilderna så kommer ni direkt till mönstret för det aktuella förklädet.

Förkläde nr.1 är min favorit fast med vissa förändringar för det första så är jag tveksam till rosetten och spetsen upptill sen skulle jag välja andra tyger att jobba med.
förkläde
Förkläde nr.2 är också riktigt fint jag tycker om kantbandningen på fickorna och bården nedtill jag är däremot inte så pigg på hur förklädets band vid halsen fästs.
förkläde
Förklde nr.3 är fint men inte vad jag är ute efter just nu men jag skulle gärna vilja göra ett för det verkar roligt att sy.

Förkläde nr.4 vissa dagar är man ju en riktig häxa och då kanske det här skulle vara passande och dessutom ett tydligt tecken på vad som är på gång för den stackare man lever med.
förkläde

Summan av kardemumman är att jag nog ska försöka mig på att göra min egen variant av förkläde nr.1&2 så blir förhoppningsvis slutresultatet det jag har i åtanke.

Kommentarer
Postat av: jannice

ja du har en bra fantasi så problem med att sy förklädde blirde då inte=) lycka till!

2011-09-09 @ 11:31:18
URL: http://jannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0