Drömmar om en skötväska

Jag eller vi rättare sagt har en jättefin skötväska som framförallt är den mest praktiska väska jag har lyckats hitta. När Tindra var liten drömde jag om en skötväska av märket skip hop men det blev ingen.
Nu när vi ska ha en till så började jag återigen titta efter denna åtråvärda skötväska men stort MEN nu, den var ju inte alls lika praktisk som vår gr8x väska så jag sinnade mig och kom fram till att vår skötväska duger gott en tredje sväng också.
Detta var ett beslut som jag kände mig väldigt nöjd med för nu hade jag ju liksom "sparat" närmare 1000kr. Ack den glädje som varar länge för vad dyker inte upp i min favorit onlinebutik just nu om inte denna mycket charmiga och "ha begär" framkallande väska...

Jättesöt, gullig, färgglad och alldeles för opraktisk i jämförelse med våran men den är ju så söt, denna skulle jag verkligen vilja ha och skip hop kan slänga sig i väggen för nu är det den här som mitt ha begär åtrår. Tyvärr så kostar den lika mycket pengar som skip hop men om jag är riktigt snäll kanske någon (älskling du är jättefin ;-) kan ge den till mig i födelsedagspresent det borde ju bli perfekt timing med tanke på att bus ska komma dagen före.

Såg dessutom idag när jag trillade in på deras hemsida för att kika runt lite att de nu har en tävling där man kan vinna en lampa av märket BAKKER som verkligen har originella lampor och produkter. Den här i orange är en av mina favoriter bland lamporna fast i vårat hem passar den tyvärr inte utan då får det bli i en annan färgsättning.

Ta nu och klicka på någon av bilderna så kan även ni vara med och tävla om en snygg lampa eller köpa något speciellt som inte "alla andra" har!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0