6 dagar kvar.

Nu går vi in på sluttampen så snart får vi snusa bebis *happy*

Igårkväll trodde jag faktiskt vi skulle kunna få göra det idag för jag mitt klantarsel slarvade med att knyta skorna eftersom jag "bara" skulle ut och kasta soporna, ni kan säkert räkna ut att detta kan bara sluta på ett sätt och jo jag trampade på ett snöre så det blev en ordentlig framåtvurpa men jag han iallafall sätta ned händerna före magen.

Imorgon ska vi nog en sväng in till Uppsala och så måste ett besök hos syster i Stavby hinnas med i helgen också så att hon får mer utrymme i sina garderober och vi får mindre det är bra med äldre kusiner ;-)
Allra helst skulle jag ju gärna inte kunna göra detta men nä inga känningar alls så det verkar rätt lugnt och varje liten ömmande punkt i magen övertolkas in i det sista och så önskar man att det kunde få ömma lite mer.

Jag har provat att baka surdegsbröd i veckan och så här fina blev de

Tyvärr var de inte alls särskilt goda så som jag hoppats på men det finns fler recept och jag ska hitta det som ger gott bröd men alla andra surdegsbrödsrecept jag hittar anger bara mängden ingredienser i vikt och jag har ju inte den där fina vågen att väga dem på. Se tidigare inlägg ;-)

Igår morse stod tjejerna i hallen och diskuterade familjens skor varav jag hör Isabelle förklara högtidligt för sin lillasyster "Det där är mammas stövlar och det där, de är pappas skjutstövlar!" Raring och vist är det så för det var ju Mattias HV kängor hon pratade om så nog kan man väl kalla dem skjutstövlar.
Javist funderar du eller den du bor med på att gå med i HV så är det lite man bör sätta sig in i först och det är inte kan jag lägga den tid som behövs eller kan jag vara borta si och så många helger utan: Har jag en tillräckligt stor garderob för att vara med i HV...
Herrejesus vad med grejor man ska förvara hemma kolla bara!

Då är ändå inte alla prylar med på kortet och Mattias har fortfarande saker som han ska hämta ut vart ska man ha allt detta för det är ju saker som ska användas rellativt ofta men inte så ofta!

Sedär Jannice nu fick du lite nytt att läsa och bilder med ;-)


Kommentarer
Postat av: Jannice

ja,tänk snart är de dags.. jag skulle vilja se hur din mage ser ut nu :) har inte lust å lägga ut en bild :)

2011-02-26 @ 10:01:37
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0