Måndag

Jahapp då var helgen över för den här gången (igen) i lördags körde vi en kärra med skräp till tippen på vägen därifrån spekulerade vi i hur många kärror vi kan ha kört dit räcker det med 50ggr. tro? Vi är iallafall helt säkra på att det är en väldans massa gånger och fler lär det bli.
Efter det blev det en sväng in till Uppsala och Ikea där vi handlade två skåp+plastbackar till dem och en skoförvaring som man kan hänga på en stång till skrubben så nu äntligen är det ordning och reda därinne. Nåja så mycket ordning och reda det kan bli i ett utrymme som ska rymma alla dessa prylar man använder mer eller mindre sällan plus en uppsjö av diverse kläder för olika årstider. Jag har iallafall plockat bort allt som stora tjejerna växt ur så ska det in på kattvinden i väntan på att Josefin ska växa i det.
Skoförvaringen verkar än så länge toppen den svalde i stort sett alla skor och även tjejernas skridskor. Vi hade en liten kräftskiva med tjejerna Isabelle provade att smaka en kräftstjärt men Tindra var mycket skeptisk så hn kunde inte ens äta en smörgås så länge en kräfta låg på hennes tallrik. Vi hade dukat med kräftpapptallrikar och serpentiner så den biten tyckte båda tjejerna om då det blev lite kalaskänsla.

Igår blev det inte särskilt mycket gjort här hemma jag fortsatte med att plocka in saker i skrubben men sen åkte vi till mormor som bjöd på fläsklägg och rotmos, finns det något som är så gott och lika enkelt?

Idag har Isabelle överaskat med att på eget initiativ bäddat och städat sitt rum och det innan klockan nio på morgonen!

Nej nu ska det hängas lite tvätt så att jag kan köra en maskin till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0