Härliga söndag

Vilken fin dag vi har haft idag och då är den inte riktigt slut ännu.
Vi började med att dona lite här hemma och vinka hejdå till Mattias som for iväg till upplandväsby för att köra lite hoj tillsammans med hans vänner.

Vi här hemma inväntade Jessica och Agneta som kom på en fika. De tog oss med på en promenad i vårsolen tillsammans med deras hundar, vilka alla är en ögonfröjd både vad det gäller lydnad och hur vackra de är att se på.
När de åkt blev det lite vila och mys innan Annika och Max kom över och busade en liten stund innan det sedan blev "movietime" och då såg det ut så här.



Igår hjälpte vi svärmor att flytta till Hargshamn där jag dök upp lagom till att bära in alla prylar i nya lägenheten vilket var en tillräcklig god insats för att med gott samvete tugga i sig en ordentlig portion smörgåstårta.
Hemma igen plockade jag och Isabelle upp alla kottar från granen som står nere på gräsmattan vilket resulterade i två fulla pappkassar av modellen större. Sen blev det hel del annat pysslande ute som att plocka ihop lite sådant som "det som göms i snö kommer upp i tö".

Bjuder på en härlig bild på Isabelle också


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0