Massor att göra men...

vart ska man börja? Det behöver städas, tvättas, organiseras, sorteras, stickas, sys och för att inte tala om mitt UFO som ligger och stirrar på mig med anklagande blick så fort jag öppnar locket till min broderilåda som även den borde få en omgång.

Nu i skrivandets stund så borde jag egentligen stänga av alla elprylar i huset enligt mjölkpaketet men jag skippar det och tänker på hur mycket ström aparater tar när de startar upp. Här hemma tänker vi mycket på vår elförbrukning och har börjat byta ut glödlamporna när de går sönder mot lågenergi istället och sen köper vi vitvaror som är så bra klassade som möjligt, en av anledningara till varför vi inte har ngn torktumlare.
 
Idag har vi varit och firat lillasyster då hon fyllt år i veckan, hon fick chokladpraliner som inhandlades på mässan och lite exclusivare choklad är ju aldrig fel att ge en chokladfantast ;-) Vi blev bjudna på en himmelskt god jordgubbspaj och vi lärde oss att mormors pajrecept fungerar helt okej även utan ägg. Sen senast vi var där hade de även tapetserat i köket och det blev jättefint, för att bo så litet som de gör har de verkligen lyckats med att få det att kännas rymligt nu efter att de renoverat och byggt om lite.
Som vanligt när vi är hos ngn slutar det med att älsklingen befinner sig utomhus och meckar, det slår nästan aldrig fel men det är sådant som han gärna gör. Vi fick även med ett däck som ska läggas om för hand så jag och syrran får göra ett däckbyte utanför jobbet sen när det är gjort.

PÅ hemvägen blev det en sväng in på Lelles, Djurhobby och ett besök på Mc Donalds för en tidig middag Isabelle säger krabburgare om hamburgare tycker det är lite gulligt =) En titt in på Godislunden blev det också.

Igår var det fredag och då blev det övertid med ca 45 minuter vilket inte alls kändes roligt, hade planerat att handla hem ngt matigt att äta tillsammans med älsklingen och bara mysa, istället blev det en drickyoghurt i bilen till middag utan mys. Jag såg för den delen tre vildsvin på två olika ställen på hemvägen båda rätt snart efter länsgränsen. När jag såg de två första stannade jag bilen och backade tillbaka tror ni inte att de jäkla svinen står kvar i diket och stirrar på mig för att sen i sakta mak traska in i skogen. 

Inatt blir det sommartid också för nu ser vi fram emot sommaren.
Då de jäkla grisarna kommer pippa livet ur sig och bli ännu fler. Viste ni att en vanlig sugga är dräktig i tre månader, tre veckor och tre dagar då får de oftast ca 12 smågrisar. En vildsvins sugga borde med andra ord även hon vara dräktig lika länge och därmed hinna med två kullar om året men jag tror inte att hon klarar lika många smågrisar men de förökar sig fort iallafall. Som ni kanske förstår börjar jag bli trött på dessa grisar trots att det är rätt kul att se dem men den dagen hela gräsmattan är upplöjd är det nog inte lika roligt eller troligare sitter i fronten på min bil. 

Kommentarer
Postat av: Jannice Lindell

Oj,jobbade ni över?! Men att jag inte stanna kvar då.. Jag sa ju att ja kunde stanna men hon sa inget sen när jag skulle gå så då traska ja hem.. Men de va bara batchprotokollen kvar? Kul attt sy också. Önskar jag kunde de. För jag vill sy en klänning. men jag kan ju inte en sy... haha

2009-03-28 @ 22:36:15
URL: http://jannicelindell.blogspot.com
Postat av: Angelica

Ja jag kanske kan komma förbi på söndag om allt lugnat ner sig ;-) funkar det för dig?

2009-03-31 @ 22:15:23
URL: http://betongmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0