Back to work.

Ja idag tågar vardagen in i våra liv igen med jobb, dagis och fullspäckade helger framöver.

Semestern avslutades med dunder och brak nere i Göteborg med Madonnas konsert så himla grymt! Att vi inte han se något av Göteborg käns lite trist men det får bli en annan gång. Vi gjorde ett snabt stopp i Gränna på vägen hem där vi köpte en polkagris till tjejerna. Helt klart ä'r att vi inte kommer åka E20 ned någon mer gån fy vilken väg med många och långa 70 sträckor med en jäkla massa fartkameror som gör att folk bromsar plötsligt och sniglar förbi kameran *morr*
nej hädanefter är det E4:an via jönköping som gäller det gick så mycket fortare att köra hem än att ta sig ned!

Här hemma har det renoverats i hallen under semestern och vi kan börja tapetsera nu, lite fönster kvar att måla men just nu är det ytterdörren som står på tur sen är det alla lister och foder som ska målas. Härligt att se att det snart närmar sig klart. Golvet uppe kommer bli superfint då det ska slipas trärent och sedan vitsåpas.

Vi har även blivit bjudna till Furuvik av min lillasyster och svåger en riktig toppen dag! Det var perfekt väder med moln så att temeraturen höll sig lagom. Vi hade roligt allihopa och vi åker mer än gärna dit igen. Att hundar får följa med underlättar mycket och sen var det perfekt miljöträning för Ramoz. Jag kommer helt klart åka dit och miljöträna när vi får nästa hund.


I hagen med getterna.


Isabelle gillar kor


Dessa bilar var perfekta! En tia kostade dem och man fick köra länge.


Vi träffade en fågel!


Uppe vid det hemliga fortet.


Moster


Vilar i den sköna solen.


Världens bästa! Tack för en härlig dag.

Ja detta var de stora händelserna under semestern sen så har det ju hänt en massa annat smått och gott men det kanske näms i senare inlägg. Nu är jag iallafall tillbaka och tänker börja blogga som vanligt igen semester från bloggen är även den slut och jag har börja snickra på en ny design vi får se hur det slutar.

Kram på er alla goa vänner!

Kommentarer
Postat av: Jannice

så mysigt ni verkar ha haft de..

2009-08-12 @ 22:53:17
URL: http://jannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0