Härliga söndag

Idag har jag och barnen varit vakna och sett morgonens alla tidiga barnprogram, myst av värmen från kaminen som betedde sig märkligt idag då det inte ville börja brinna och sen sa det poff så brann allt samtidigt, skumt. Jag kanske hinner med att läsa ut en bok som jag påbörjade i fredags och då mina vänner kommer jag ha avslutat tre (3!) böcker den här veckan vilket inte har hänt på en vecka sedan flera år tillbaka.

För att riktigt skaka om er kan jag också berätta att jag var till tandläkaren i torsdags och det gick superbra, inget gråtandes eller hemska tankar som snurrade runt. Det var toppen att upptäcka att det inte syntes till ngn hemsk spegel och att det var en platt TV i taket som visade info om olika djur och lite reklam om svenska resmål som skansen och ngt glasbruk. Dessvärre är jag inte lika opptimistisk mot nästa besök då jag ska laga ett hål och berätta att jag väljer att dra ut min visdomstand.

Lite annat skoj som hänt i veckan att Majsan har fångat en mus inne så hon är förlåten för att hon bet mig tidigare.
"In action"

Sen har vi motionerat en del i veckan också skönt att komma igång lite lätt efter förkylningen, i måndags var det box med jobbet som gällde och det var superkul speciellt eftersom jag märkte hur bra löpträningen är för mig. Igår tog jag med tjejerna på en promenad innan middagen så då knatade vi upp till granvägen och tog skogen hem, det slog mig att vår vagn är fenomenalt bra i skogen särskilt nu när underredet är borttaget vilket innebär hög markfrigång men kanske kunde det vara ännu bättre om man låser framhjulet.


Tultar på genom vattnet, varför ska man gå torrskodd när det plaskar så roligt?

Roligast den här helgen och en kick för självförtroendet fick jag ändå idag när jag och Mattias tog en sväng ut till Knutby för att köra lite hoj. Gud så roligt det var! Hade gärnat åkt en stund till men musklerna i armarna sa ifrån så nu är det gymmet nästa som gäller!


Ett grymt kort fick jag till på en härlig man ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0