Bland tigrar och apor.

I lördags var jag och en kompis med barnen på parkenzoo i Eskilstuna Storasyster tyckte det var spännande med alla djur mest spännande var den stora gula tigern som låg precis innanför glaset så hon stod bara 40 cm ifrån den. Aporna var det mest mamman som tyckte de var roliga att se på ;-)
Lillasyster sov sig igenom allt djurtittande hon somnade direkt efter lunchen som var det första vi gjorde när vi kom fram och sen vaknade hon hungrig när alla redan hade ätit mellis och var färdiga för att åka hem, ja så är det att vara liten och trött i härlig sommar värme.

Älsklingen var på 6 timmars endurotävling och gjorde bra ifrån sig med tanke på att han var magsjuk, usch inte roligt att vara så dålig det var förövrigt också i lördags.
 
Igår var vi in till byggmax i uppsala och handlade hem lite till Lillasysters rum och till vår framtida tvättstuga idag åker Mattias in själv efter jobbet och köper mer, man skulle ha haft en lastbil.
Jag har lagat raggmunkar och bacon till lunch idag ingen höjdare utan lingonsylt men det gick ned, vi får se vad jag hittar på till middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0