Äggigt värre

Titta hönorna har börjat värpa ägg! De senaste dagarna har vi fått ungefär ett ägg varannan eller var tredje dag och vi är uppe i 7 ägg totalt.
 
Kanske är det Fröken Röd som värper så fina bruna ägg fast idag hittade Isabelle ett ägg som var helt olik de vi hittat tidigare så kanske de är två som lägger ägg nu.
 
Jag har fortfarande inte ledsnat på utsikten från trappen men det finns utrymme för förbättringar som t.ex. runt vår utebelysning där de gröna buskiga sakerna ska bort och ersättas mot något som blommar. Vid lampan vill jag ha något som blommar en ros eller klematis kanske.
Härliga vackra sommarhimmel.
På nationaldagen åkte vi Eckerölinjen med barnen vilket de tyckte väldigt mycket om och gottebordet på buffen gillade de väldigt mycket =)
Vi hade fint väder men när vi lämnat hamnen så blev det blåsigt och snabbt kyligt men vi fikade klart i alla fall innan vi sökte oss in.
"Men Mammaaa är du färdig snart?"
 
Josefin hittade en härmapa. Speglarna ombord var dagens stora grej allra helst de i taket utanför taxfreen.
Sen fyndade vi på taxfreen en hel väska med godis!
 
Tindra blev bjuden på kalas hos sin "käresta" i grannbyn. Tindra och hennes pojkar, vart ska detta ta vägen? ;-)
Jag har äntligen dammat av löparskorna. Jag har inte sprungit många gånger men märker redan skillnad på uthålligheten och snabba resultat uppskattas.
Vi drömmer om att inreda ett eget hemmagym i källaren tyvärr inget högprioriterat projekt men det behöver inte bli så kostsamt bara vi tagit oss förbi de stora måste utgifterna som ligger oss närmast just nu. Tänk vad skönt att kunna gå ned och gymma när tillfälle ges. Vi har tittat lite på olika typer av gymsaker och vist vissa saker är dyra andra inte (beror förstås också på om man köper nytt/begagnat om man ska ha en maskin eller fria vikter) men utslaget på gymkort för två personer har man snabbt tjänat in den utgiften.
 
Sen vill jag bara berätta hur bra det är med allriskförsäkring som tillägg på sin hemförsäkring, värt varenda krona! Tack vare den fick vi faktiskt ut en helt okej summa för fuktskadan i vårt 60(!) åriga badrum.
 
Hoppas ni alla har en trevlig vecka framför er!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jannice lindell

bor ni på en gård? vad kul med äggandet ;)

Svar: Ojoj sent svar som vanligt med mitt sporadiska bloggande.Jo vi bor på en gammal bondgård fast vi har ingen mark mer än trädgården.
Hoppas att allt är bra med dig!
Kram
vimsigastemamman

2013-10-02 @ 00:12:46
URL: http://lovebyjannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0