Vinterskönhet

Ja det är inte dumt med vinter när den får vara såhär vacker men tyvärr har detta fina töat bort men som det verkar nu kan vi nog få en ny men kortvarig vargavinter innan vi går mot vår.
En trött vintersol uppskattas och kan det bli ljusare än en solig vinterdag när nysnön täcker landskapet i sina frostiga kristaller. Nu har det också vänt mot ljusare tider så dagarna blir längre igen höll på att jobba över då det var så "ljust" ute vid fyratiden idag.
 
Såhär vacker var vår julgran i år och den har åkt ut nu när tjugondagknut varit fast vi tjuvstartade så den åkte ut några dagar tidigare.
Josefin på trettondagsfirandet i Stavby får en stor påse godis av tomten som är så givmild, mysigt och roligt med kusinerna men hej och hå vad med motion den lilla mamman fick i dansen kring granen. Träffade på både den ena och andra kändisen från min uppväxt så det är roligt att ha återvänt till hemtrakterna =)
 
Josefin tycker om att "träna" hundarna men det är lite med andan i halsen jag ser hennes lilla hand försvinna in i >50kg hund men Masai tar så fint, han gör skillnad på folk och folk tydligen ;-)
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0