Härliga långhelg!

Nu är den dessvärre slut och inte han jag med allt jag tänkt mig men vad gör det? Det har hänt ngt vikktigt här hemma som jag glömt att berätta nämligen att Isabelle slutat med napp. Förra lördagen fick hon trä upp dem på ett band och sen gick vi hela familjen upp i skogen där hon hängde dem i en gran så att tomten kunde hämta dem hon var så stolt när hon lämnade dem, gullunge! På morgonen hittade hon paket från tomten som han lämnat i hennes säng tillsammans med ett brev.

Idag var jag lite snabt över till A som hade frossat i tjejkläder nere på Ullared, tack så himla mycket än en gång för dem! Bäst av allt var nog ändå handväskan med riktiga skämma bort sig prylar för en trött mamma som tack för att jag passade deras lilla buse medans papporna roade sig ute i skogen. Passar honom gärna igen han sov ju bara ;-)

Idag har jag gått en långpromenad med svärmors hund vilket var riktigt trevligt. Livet är tomt utan hund och jag saknar det väldigt mycket. Vad är det jag saknar då kan man ju undra? Ja det är träningen, promenaderna, samspelet och glädjen i allt som en hund har att ge. Hund är ju mitt fritidsintresse som jag brinner för precis som Mattias brinner för enduron och det käns jäkligt tomt att inte kunna göra det man brinner för.

Imorgon ska jag till hälsoalliansen för att kolla upp mina handleder som ömmat på senare tid.

Nattinatt

Kommentarer
Postat av: Anonym

kul att hon har slutat med napp. de är ett stort steg. wille har blivit duktig han med på bara ha den när man sover nu med..

2009-05-04 @ 07:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0