Ingen bebis längre *snyft*

Nu är våran lilla tjej ingen bebis längre och det käns lite vemodigt men istället har vi en sprudlande ettåring som har massor att lära sig och det går fort...

Dagen till ära har jag bakat två tårtor och Mattias kommentar var "vad är det för fel på vanlig tårta med mosad banan och jordgubbar?" Haha så illa menat var det inte men jag lovade att göra en "vanlig" nästa gång men det var roligt att prova att göra dem och så här såg det ut under Tindras stora dag.


Tindra får hjälp att öppna paketet från oss som innehöll en kassa-aparat


Isabelle fick askungen som kylskåpsmagneter


Mer presentöppning fast nu iklädd fina klänningen som min mormor sytt.


Äntligen dags för födelsedags tårtorna att göra entré! Den här är täckt med mmf (marsmallowsfondant) och fylld med rårörda jordgubbar och vaniljkräm. Dekorerad med chokladlöv, rosor i mmf, silverkulor och ros med blad från trädgården.


Den här tårtan är fylld med hjortronsylt och citronfromage. Täckt med vit chokladkräm och dekorerad med ringlad mörk choklad samt silverkulor. En mörk chokladkräm hade gjort tårtan ännu godare.

Tack för alla fina presenter!

En superhärlig dag har det varit och även lite spännande då kära maken nu inte längre behöver oroa sig för att repa nya hojen då det nu är gjort och han själv fick också några "repor" på ryggen samt en armbåge som det blev lite blodvite på.

Ta dig i akt!   

Kommentarer
Postat av: maria

OJOJOJ de där tårtorna såg helt underbara ut!!Har du gjort dom själv??mums!!!!ha det gott mvh

2008-09-20 @ 08:00:53
URL: http://mammasbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0